Alle gegevens over de Moel & Leenders Advocaten inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

de Moel & Leenders Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer informatie over de Moel & Leenders Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 17242109 het KVK nummer van de Moel & Leenders Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2007.