Aan het zoeken extra informatie over De Milliano Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

De Milliano Advocaten data

Je wil wellicht meer weten over De Milliano Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 62192191 het KVK nummer van De Milliano Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 29-12-2014.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;