Alle data over De Metz Advocaten N.V. inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over De Metz Advocaten N.V.

Je wil wellicht meer info over De Metz Advocaten N.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 34261870 het KVK nummer van De Metz Advocaten N.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 15-12-2006.