Op zoek naar meer info over De Man Advocaten? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over De Man Advocaten

Je wil wellicht meer weten over De Man Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 62356275 het KVK nummer van De Man Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 09-01-2015.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;