Alle gegevens over De Lentse Beheer B.V. inzien? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over De Lentse Beheer B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 51501163 het KVK nummer van De Lentse Beheer B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 20-12-2010.