Op zoek naar additionele info over De Koning Advocaten B.V.? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over De Koning Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 24402169 het KVK nummer van De Koning Advocaten B.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 29-09-2006.