Aan het zoeken extra informatie over De Kock Advocatuur? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

De Kock Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer informatie over De Kock Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 55739156 het KVK nummer van De Kock Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-05-2012.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;