De gegevens over De Kempenaer Advocaten N.V. bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over De Kempenaer Advocaten N.V.

Je wil misschien meer informatie over De Kempenaer Advocaten N.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 09170618 het KVK nummer van De Kempenaer Advocaten N.V. betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 27-04-2007.