De data over De Jongh Advocatuur en Mediation bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

De Jongh Advocatuur en Mediation informatie

Je wil misschien meer weten over De Jongh Advocatuur en Mediation. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 60465530 het KVK nummer van De Jongh Advocatuur en Mediation betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 14-04-2014.