Op zoek naar extra informatie over De Jonge Praktijk B.V.? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over De Jonge Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 27255635 het KVK nummer van De Jonge Praktijk B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 18-12-2000.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;