Op zoek naar additionele informatie over De Horst Mediation? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

De Horst Mediation gegevens

Je wil wellicht meer info over De Horst Mediation. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 32163386 het KVK nummer van De Horst Mediation betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2001.