Alle data over De Heer Advocatuur inzien? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over De Heer Advocatuur

Je wil wellicht meer info over De Heer Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 65957326 het KVK nummer van De Heer Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 03-05-2016.