Aan het zoeken additionele info over De Haas en de Jong Advocaten? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

De Haas en de Jong Advocaten data

Je wil wellicht extra info over De Haas en de Jong Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 17253265 het KVK nummer van De Haas en de Jong Advocaten is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1991.