Op zoek naar meer informatie over De Haan Advocaten? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over De Haan Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 2058197 het KVK nummer van De Haan Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-02-1980.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;