De gegevens over De Grave De Münnink Spliet Advocaten B.V. bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

De Grave De Münnink Spliet Advocaten B.V. gegevens

Je wil wellicht meer informatie over De Grave De Münnink Spliet Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 64758869 het KVK nummer van De Grave De Münnink Spliet Advocaten B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 15-12-2015.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;