Op zoek naar meer informatie over De Friese rechtshulp? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

De Friese rechtshulp gegevens

Je wil wellicht meer weten over De Friese rechtshulp. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 57795525 het KVK nummer van De Friese rechtshulp betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-05-2013.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;