Op zoek naar additionele informatie over De Bont Advocatuur? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

De Bont Advocatuur data

Je wil wellicht meer weten over De Bont Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 54909287 het KVK nummer van De Bont Advocatuur is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 19-03-2012.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;