Alle gegevens over De Boer & Egberts Advocaten B.V. inzien? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over De Boer & Egberts Advocaten B.V.

Je wil misschien extra info over De Boer & Egberts Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 1147003 het KVK nummer van De Boer & Egberts Advocaten B.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-11-2002.