De gegevens over de Boer Advocaten bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

de Boer Advocaten informatie

Je wil wellicht extra informatie over de Boer Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 34377870 het KVK nummer van de Boer Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-07-2003.