Op zoek naar meer informatie over De Boer Advocaten? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Prijzen variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

De Boer Advocaten data

Je wil wellicht meer informatie over De Boer Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 32166421 het KVK nummer van De Boer Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-03-2005.