De data over De Bode Advocatuur inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

De Bode Advocatuur gegevens

Je wil wellicht extra informatie over De Bode Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 63751399 het KVK nummer van De Bode Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 23-07-2015.