Aan het zoeken additionele info over De Bluts Advocaten B.V.? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

De Bluts Advocaten B.V. data

Je wil misschien meer weten over De Bluts Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 27246559 het KVK nummer van De Bluts Advocaten B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 19-12-2001.