Op zoek naar extra info over De Blenk Rechtspraktijk Beheer? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over De Blenk Rechtspraktijk Beheer

Je wil wellicht meer informatie over De Blenk Rechtspraktijk Beheer. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 34101888 het KVK nummer van De Blenk Rechtspraktijk Beheer betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 30-09-1997.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;