De data over De Belangenbehartiger bekijken? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 110 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

De Belangenbehartiger data

Je wil wellicht meer weten over De Belangenbehartiger. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 37139271 het KVK nummer van De Belangenbehartiger betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 06-02-2008.