Aan het zoeken meer informatie over De Belangenbehartiger? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over De Belangenbehartiger. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 69727317 het KVK nummer van De Belangenbehartiger is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 06-02-2008.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;