Alle gegevens over De Bel Legal Consultancy B.V. bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over De Bel Legal Consultancy B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 61887021 het KVK nummer van De Bel Legal Consultancy B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 14-11-2014.