De gegevens over De Advocaten Groep bekijken? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

De Advocaten Groep data

Je wil misschien meer weten over De Advocaten Groep. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 73626279 het KVK nummer van De Advocaten Groep is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2019.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;