De gegevens over DDH Advocatuur inzien? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

DDH Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over DDH Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 67360017 het KVK nummer van DDH Advocatuur is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-12-2016.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;