Alle gegevens over DAW Management bekijken? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

DAW Management data

Je wil misschien meer weten over DAW Management. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 58899324 het KVK nummer van DAW Management is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-10-2013.