Aan het zoeken additionele informatie over David Duijvelshoff Advocatuur? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

David Duijvelshoff Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over David Duijvelshoff Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 51524732 het KVK nummer van David Duijvelshoff Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2011.