Alle gegevens over Dassen & Drykoningen Advocaten inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Dassen & Drykoningen Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Dassen & Drykoningen Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 30253283 het KVK nummer van Dassen & Drykoningen Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-05-2005.