Alle data over DAS Rechtsbijstand inzien? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over DAS Rechtsbijstand

Je wil misschien extra info over DAS Rechtsbijstand. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 33110754 het KVK nummer van DAS Rechtsbijstand betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 15-07-1963.