Op zoek naar meer informatie over Daniels Huisman Advocaten? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Daniels Huisman Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 8200122 het KVK nummer van Daniels Huisman Advocaten betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 27-05-2009.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;