Alle gegevens over Daniels Advocatuur inzien? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over Daniels Advocatuur

Je wil wellicht meer info over Daniels Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 09208317 het KVK nummer van Daniels Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2001.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;