Op zoek naar extra info over Daniëls Advocaten B.V.? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Daniëls Advocaten B.V. data

Je wil misschien extra informatie over Daniëls Advocaten B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 6078385 het KVK nummer van Daniëls Advocaten B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 20-09-1995.