Alle data over Damen & De Koning Advocaten B.V. bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Damen & De Koning Advocaten B.V. data

Je wil wellicht meer weten over Damen & De Koning Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 67970427 het KVK nummer van Damen & De Koning Advocaten B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-02-2017.