Alle data over Dallinga Advocatenpraktijk B.V. inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Dallinga Advocatenpraktijk B.V. informatie

Je wil wellicht meer weten over Dallinga Advocatenpraktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 37131656 het KVK nummer van Dallinga Advocatenpraktijk B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-02-2007.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;