Alle data over Daemen Advocaten bekijken? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Daemen Advocaten data

Je wil misschien meer weten over Daemen Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 14118144 het KVK nummer van Daemen Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-03-1979.