De gegevens over Daane Bolier Advocatuur inzien? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Daane Bolier Advocatuur data

Je wil misschien meer weten over Daane Bolier Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 63358417 het KVK nummer van Daane Bolier Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 26-05-2015.