De data over DAAN Advocatuur B.V. bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

DAAN Advocatuur B.V. data

Je wil misschien meer weten over DAAN Advocatuur B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 60940816 het KVK nummer van DAAN Advocatuur B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-03-2011.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;