Op zoek naar meer info over Couronne Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Couronne Advocaten

Je wil misschien extra informatie over Couronne Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 63532549 het KVK nummer van Couronne Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-04-2015.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;