Alle data over Core Legal B.V. bekijken? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over Core Legal B.V.

Je wil wellicht meer info over Core Legal B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 61882542 het KVK nummer van Core Legal B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 13-11-2014.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;