Op zoek naar extra informatie over Coöperatie SPRAAQ ADVOCATEN UA? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Coöperatie SPRAAQ ADVOCATEN UA gegevens

Je wil wellicht meer weten over Coöperatie SPRAAQ ADVOCATEN UA. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 69205140 het KVK nummer van Coöperatie SPRAAQ ADVOCATEN UA betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 14-07-2017.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;