Alle gegevens over Coöperatie BOLT Advocaten UA bekijken? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over Coöperatie BOLT Advocaten UA

Je wil wellicht meer weten over Coöperatie BOLT Advocaten UA. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 65963210 het KVK nummer van Coöperatie BOLT Advocaten UA betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 03-05-2016.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;