Op zoek naar meer info over Consigliera? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Consigliera data

Je wil wellicht meer weten over Consigliera. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 67906877 het KVK nummer van Consigliera is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-02-2017.