Aan het zoeken extra informatie over Compass Familierecht Advocaten en Mediators? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Compass Familierecht Advocaten en Mediators informatie

Je wil wellicht meer weten over Compass Familierecht Advocaten en Mediators. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 69026203 het KVK nummer van Compass Familierecht Advocaten en Mediators betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-07-2017.