De data over Cohen Avocaten bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Cohen Avocaten

Je wil misschien meer informatie over Cohen Avocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 34329570 het KVK nummer van Cohen Avocaten is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2004.