Op zoek naar additionele info over Cohen Advocaten? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Cohen Advocaten

Je wil misschien meer informatie over Cohen Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 33226198 het KVK nummer van Cohen Advocaten betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 31-03-1928.