Alle data over Coenen Kikkert Advocaten bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Informatie over Coenen Kikkert Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Coenen Kikkert Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 54273714 het KVK nummer van Coenen Kikkert Advocaten is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 17-12-1996.