Alle data over C.M. Suurmeijer t.h.o.d.n. Oorsprong Advocaten bekijken? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over C.M. Suurmeijer t.h.o.d.n. Oorsprong Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 59384220 het KVK nummer van C.M. Suurmeijer t.h.o.d.n. Oorsprong Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 06-12-2013.